Nieuws

OZOverbindzorg zoekpagina

OZOverbindzorg zoekpagina

Vanaf vandaag staat OZO’s eigen zoekpagina online! De zoekpagina waar je alle antwoorden op jouw vragen over het starten, gebruiken of coördineren van OZOverbindzorg kunt vinden.

Dit vind je op OZO’s zoekpagina:

  • Instructievideo’s
  • Vraag en antwoord
  • Downloads/documenten

Ontdek OZO met behulp van instructievideo’s

We hebben gemerkt dat het heel fijn is om het communicatieplatform te gebruiken met behulp van instructievideo’s. Daarom hebben we ervoor gekozen om geen handleidingen meer te maken. In een handleiding staat vaak veel informatie, is het lastig zoeken en kan een tekstuele uitleg toch lastiger te begrijpen zijn. De instructievideo’s maken je meteen en in een paar minuten tijd wegwijs in het communicatieplatform (OZOverbindzorg). We zijn nog druk bezig om voor iedere uitleg een duidelijke instructievideo op te nemen, deze worden zo snel mogelijk aangevuld.

 

En de webinars dan?

De webinars blijven bestaan, deze zijn goed om te volgen voor je start met OZOverbindzorg. In een webinar leer je direct over alle (basis)functionaliteiten om aan de slag te kunnen met OZOverbindzorg. We leggen hierin onze visie uit, zodat je echt kunt werken met OZOverbindzorg, zoals het bedoeld is. Wij zijn namelijk niet alleen een communicatieplatform, maar zetten ieder mens in zijn/haar kracht en zorgen voor een optimale samenwerking! Hoe je dit doet leer je in één van onze webinars.

Meld je direct aan voor één van onze webinars via: https://www.ozoverbindzorg.nl/webinars/.

Onze helpdesk nu nog toegankelijker

Je kunt nu ook gebruik maken van de chat om contact op te nemen met één van onze helpdeskmedewerkers. Het blauwe chatsymbooltje vind je terug wanneer je ingelogd bent in OZOverbindzorg of op onze website rechtsonder op je scherm. Door hier op te klikken opent zich een scherm waar je jouw vraag kunt stellen aan een medewerker. Ook kun je door te klikken op het pijltje naar links zoeken door de veelgestelde vragen. Kun je jouw vraag niet vinden op de zoekpagina/veelgestelde vragen pagina of kom je er nog niet uit, neem dan gerust contact op met de helpdesk door te mailen naar helpdesk@ozoverbindzorg.nl of door te bellen/WhatsAppen naar 088 60 30 800.

Samen Kwiek: Van pillen naar sport 

Samen Kwiek: Van pillen naar sport 

‘Jeu de boules en knutselen in plaats van pillen’. Dit is min of meer het motto van SamenKwiek.…
Verlopen: Wij zoeken een communicatieadviseur

Verlopen: Wij zoeken een communicatieadviseur

OZOverbindzorg zoekt voor haar dynamische organisatie een Communicatieadviseur Ben jij een ervaren communicatieadviseur…
Verlopen: OZOverbindzorg zoekt een projectondersteuner

Verlopen: OZOverbindzorg zoekt een projectondersteuner

Door de verdergaande groei willen we ons team uitbreiden met een projectondersteuner. We zoeken een enthousiaste…

Sluit je aan bij meer dan 150.000 gebruikers!

Aanmelden Nieuwsbrief