Logo OZOverbindzorg

OZO legt uit

Korte webinars en trainingen over hoe jij OZOverbindzorg kunt gebruiken.
Webinar OZOverbindzorg

Ben je benieuwd hoe OZOverbindzorg werkt of wat OZOverbindzorg voor jou kan betekenen? Wij leggen het uit met behulp van onze webinars. Je kunt door te klikken op de juiste knop direct aanmelden om de eerstvolgende webinar te volgen.

Wat is een webinar?

Een webinar is een uitzending waarvoor je je kunt aanmelden. Wij geven presentaties over OZOverbindzorg. Ook kun je een instructie volgen over het werken met OZOverbindzorg als professional/coördinator.

Wat zijn de voordelen?

  • Je kunt de webinar thuis of op je werk volgen, vanaf je computer/laptop, tablet of telefoon.
  • Je kunt de webinar volgen wanneer het jou uitkomt, kies een datum en tijdstip die jou past.
  • Je kunt direct al jouw vragen stellen via de chat.

Webinars voor accreditatiepunten V&VN register

Volg je een van onze geaccrediteerde webinars, dan kun je hier als verpleegkundige en/of verzorgenden accreditatiepunten voor ontvangen. Bij de inschrijving wordt gevraagd om een BIG- of relatienummer, zodat wij de punten kunnen toekennen.

De webinar kun je volgen op de aangegeven tijden (via onderstaande knoppen), je ontvangt geen replay van de webinar.

Verschil professional en coördinator

Eenmaal aangemeld als professional zijn er verschillende bevoegdheden mogelijk binnen het platform. Met de bevoegdheid ‘Professional’ kun je als zorgprofessional toegevoegd worden aan meerdere netwerken. Met de bevoegdheid ‘Coördinator’ kan je zelf deelnemers toevoegen aan het communicatieplatform. We hebben voor iedereen een aansluitende webinar, klik op de juiste knop om je aan te melden.