Over OZO

Alle communicatie op één plek

Weg met moeizame communicatie rondom zorg 

Vanwege de vele mogelijkheden en systemen verloopt de communicatie binnen de zorg niet altijd zoals gewenst. Vaak is er veel onduidelijkheid en wordt iedereen los van elkaar benaderd. Bellen, appen, mailen of faxen, gesprekken lopen langs elkaar heen. OZO brengt partijen samen op een centraal communicatieplatform. 

Alle functies

Houd grip op je zorg, of die van een ander

De zorgontvanger bepaalt wie tot zijn of haar netwerk mogen en wat er gecommuniceerd mag worden. Wanneer er zorgen zijn komt ieders kennis en ervaring gelijk van pas. Zo kan de zorg nog beter op elkaar worden aangesloten.   

Voor wie is OZO?
Waar doen we het voor?

Wij werken aan een wereld waarin iedereen toegankelijke en afgestemde zorg ontvangt.

Dat kan alleen als de gehele zorg in ons land meedoet! Als iedereen aan boord is, kan de zorg per regio gezamenlijk mogelijk gemaakt, georganiseerd én gestuurd worden.

Verander

We willen af van de verschillende communicatievormen tussen zorgontvangers, hulp- en zorgverleners.

Verbind

We verbinden zorgontvangers, hulp- en zorgverleners door communicatie te stroomlijnen.

Verzorg

We willen de kwaliteit van zorg verbeteren, voor iedereen.
Onze impact

Sociaal en duurzaam ondernemen in de zorg

OZO vult niet alleen een gat in de markt op, ook het gat in de maatschappij. Daarom zijn we in 2020 gestart met drie sessies Bcorp, een keurmerk voor organisaties die sociaal en duurzaam ondernemen. In 2021 begonnen we met het certificeringstraject.  We willen een voorloper zijn in de zorgsector en andere (zorg)ondernemingen inspireren om betekenisvol te gaan ondernemen. 

Samenwerken

OZO stimuleert samenwerkingen op grote schaal. Met het platform heb je jouw zorg, of die van een ander, in één overzicht gebundeld. Met iedereen die betrokken is, berichten en bestanden op één plek, wordt samenwerken niet alleen makkelijker, maar ook leuker! 

Alle samenwerkingen Doe je mee?

Wij verbinden om meer te kunnen betekenen

Stichting OZOverbindzorg

Als burgerinitiatief is OZOverbindzorg ooit gestart. De Stichting OZOverbindzorg zet zich in voor een betere samenleving en gelijke kansen voor iedereen. Digitalisering is een werkelijkheid, wat nieuwe kansen geeft op verbindingen. De stichting OZOverbindzorg geeft ruimte aan nieuwe ideeën.

Kijksluiter

Kijksluiter is bedoeld om thuis in alle rust de bijsluiter van medicatie te bekijken. Samen met een familielid of mantelzorger. De video’s zijn gepersonaliseerd naar geslacht, leeftijd en reden van voorschrijven. De kijksluiter is beschikbaar in meerdere talen, zoals Engels, Turks en Arabisch.

CGM

Samen met CGM Nederland wordt het platform OZO (door)ontwikkeld. CGM zorgt voor de techniek en een optimale beveiliging van het platform. Wij zijn continu in ontwikkeling. Daarbij hebben de gebruikers zelf een belangrijke bijdrage in welke functies er worden ontwikkeld.
Wie zijn wij?

Medezeggenschap

Transparantie, communicatie en samenwerking dat is waar OZO voor staat. Voor de gebruikers van het platform én onze medewerkers. Daarom heeft onze organisatie een personeelsvertegenwoordiging (PVT). Bij een snel groeiende organisatie horen nieuwe ontwikkelingen en blijvende innovaties. De PVT van OZO is daarvoor een sparringpartner voor het bestuur en al haar medewerkers. We communiceren ook intern transparant naar elkaar over de laatste ontwikkelingen.

Dit zijn wij!

Als zorgontvanger, hulp- of zorgverlener weten wij hoe lastig het kan zijn om goede zorg te kunnen bieden. Dat is onze grootste drijfveer om te werken met, voor en bij OZO. Zo zorgen we dat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient. 

Ons team

Wie doen er mee?

Vul jouw woonplaats of postcode in om te zien welke organisaties er al deelnemen aan OZO.

OZOverbindzorg kaart

Zij doen al mee

Sluit je aan bij meer dan 150.000 gebruikers!

Aanmelden Nieuwsbrief