aanmelden

Hoe kan ik starten?

OZO is het communicatie- en samenwerkingsplatform waar je gezamenlijk voor kiest. Wij helpen je hier graag bij en denken met je mee!

Jouw OZO-account

Kijk waar we actief zijn in het overzichtskaartje op onze website. Wanneer er in jouw regio OZO al gebruikt wordt, maak je samen met jouw (zorg)professional (bijvoorbeeld, de huisarts, thuiszorgorganisatie of intern begeleider van school) jouw account aan. Zij leggen OZO aan je uit, zodat je samen met jouw netwerk kunt starten.

Wanneer jouw huisarts, zorgorganisatie of school nog geen gebruik maakt van OZO, neem dan contact met ons op. We kijken samen naar de mogelijkheden.

Waar zijn we actief? Contact
OZO-voor_wie-Zorgontvangers-min

Wanneer kan ik als professional starten?

Je kan alleen starten wanneer er in jouw regio organisaties met OZO werken. Kijk wie er actief zijn in het overzichtskaartje op onze website. Meld je vervolgens direct aan via onderstaand aanmeldformulier.

Wanneer er in jouw regio nog niet is gekozen voor OZO? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Waar zijn we actief? Aanmeldformulier voor professional(s)
Waar is OZO actief?

Starten als regio?

OZO is een samenwerkingsplatform, je moet dus samen starten. Wij adviseren je om als zorggroep en gemeente in de regio te kiezen voor OZO als gezamenlijk communicatiemiddel. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Wij gaan graag in gesprek!

Contact
Ervaringsverhaal

Waarom kiest een regio voor OZO?

Met een Volkswagen oldtimer reden we langs zes gemeenten om verschillende interviews af te nemen. Op deze manier raakten we in gesprek met OZO-gebruikers en kregen we hun ervaringen te horen. Samen met de provincie Flevoland willen we laten zien waarom het belangrijk is om kwetsbare inwoners in hun kracht te zetten. Dit doen ze in de Flevopolder met behulp van het communicatieplatform. Om samen te werken met de inwoner en alle betrokkenen.

Bekijk de video

Zij doen al mee

Sluit je aan bij meer dan 150.000 gebruikers!

Aanmelden Nieuwsbrief