Zorgontvangers

Voor jong & oud

Of je nu jong of oud bent, jij beslist zelf wie er aan jouw online zorgnetwerk deelnemen. Houd zicht op informatie die gedeeld wordt en afspraken die worden gemaakt rondom jouw zorg.

Ieder mens is uniek. Daarom is persoonlijk afgestemde zorg zo belangrijk. Voor ondersteuning moet je soms een beroep doen op een ander, waarbij jij mag aangeven wat jouw wensen en behoeftes zijn. Met OZO blijf jij de baas over je eigen leven.

Waarom OZO?

Jij bepaalt

Als zorgontvanger bepaal je zelf wie deelnemen in jouw netwerk. Jij beslist wat er met wie besproken mag worden.

Verbind jouw netwerk

Verbind al jouw hulp- en zorgverleners in het platform, of dit nu jouw partner, kinderen, buurman of een professional is.

Werk samen

Werk gemakkelijk samen met jouw persoonlijk en professioneel netwerk. Iedereen in jouw netwerk weet elkaar altijd te vinden.
Ervaringsverhaal

Marian & Jan

Marian, partner Jan en professionals van InteraktContour en fysiotherapie Salland vertellen over samenwerken via OZO. Zij delen wie er in het netwerk zitten, wat de voordelen zijn voor de zorgontvanger, mantelzorger en begeleider. Zo kunnen ze heel snel informatie uitwisselen en hebben ze korte lijntjes.

Bekijk de video Lees het hele verhaal
Ervaringsverhaal Marian en OZO

Voordelen voor jou

Jij staat centraal

Geef via OZO aan wat voor jou en/of jouw persoonlijk netwerk belangrijk is voor de juiste ondersteuning.

In één overzicht

Je hebt overzicht over jouw netwerk en weet wat er besproken wordt. Met OZO houd je zicht op alle informatie die wordt gedeeld.

Op elk moment

Stuur berichten of documenten wanneer het jou uitkomt. Iedereen ontvangt op hetzelfde moment dezelfde informatie, zo zijn afspraken duidelijk en voorkom je misverstanden.

Makkelijk in gebruik

Het digitale platform is gebruikersvriendelijk en gemakkelijk aan te leren. We helpen je graag op weg via één van onze webinars.

Digitaal & veilig

OZO is een online communicatieplatform die voldoet aan de veiligheid- en privacywet (AVG en ISO-NEN).
Ervaringsverhaal

MS- en suikerpatiënt Geke

”De verzorging is altijd goed op de hoogte nu. Tijden veranderen. Het is dé communicatie voor aankomende tijd. Ik vind het belangrijk dat ik zelf de regie heb; dat ik zelf kan beslissen – of mijn man, of dochter – zolang het kan.”

Lees het hele verhaal
Hoe werkt het?

Aan de slag met OZO

Sluit je aan bij meer dan 150.000 gebruikers!

Aanmelden Nieuwsbrief