Persoonlijke relaties & mantelzorgers

Voor jou als naaste

OZO ondersteunt naast de zorgontvanger, ook naasten. Iedereen die vanuit liefde bijdraagt aan zijn of haar zorg. Iedereen die als vriend, familie of buur begon en nu hulp verleent als mantelzorger.

Jij bent belangrijker dan ooit. Vanuit de wens van de zorgontvanger voer je gesprekken met hulpverleners of zorgprofessionals en worden er keuzes gemaakt. OZO helpt je dit zo goed mogelijk te blijven doen. 

Waarom OZO?

Jij ondersteunt

Als mantelzorger ondersteun je zorgontvanger(s) om aan te geven wat er nodig is voor de juiste zorg en wie er allemaal belangrijk voor hen zijn.

Zicht op de zorg

Leg contact met alle hulp- en zorgverleners van de zorgontvanger. Krijg inzicht of coördineer de zorg, zodat je niet meer het gevoel hebt dat je er alleen voor staat.

Werk samen

Werk gemakkelijk samen met het persoonlijk en professioneel netwerk van de zorgontvanger. Iedereen in het netwerk weet elkaar altijd te vinden en is altijd op de hoogte.
Ervaringsverhaal

Mantelzorger Tabitha

‘Doordat ik aan iedereen in één keer kwijt kan waarvan ik vind dat zij op de hoogte moeten zijn, ondersteunt dit mij in mijn dagelijks leven.’

Bekijk de video Meer ervaringen

Voordelen voor jou

Jij wordt serieus genomen

Geef via OZO aan wat voor jouw naaste en jezelf belangrijk is voor de juiste (mantelzorg)ondersteuning, deel signalen en jouw verhaal.

In één overzicht

Je hebt overzicht over wie er betrokken zijn en wat er besproken is met de zorgontvanger, persoonlijke relaties en professionals onderling. Met OZO houd je zicht op alle informatie die wordt gedeeld.

Op elk moment

Stuur berichten of documenten wanneer het jou uitkomt. Iedereen ontvangt op hetzelfde moment dezelfde informatie, zo zijn afspraken duidelijk en voorkom je misverstanden.

Makkelijk in gebruik

Het digitale platform OZO is gebruikersvriendelijk en gemakkelijk aan te leren. We leggen het je graag uit in één van onze webinars.

Digitaal & veilig

OZO is een online communicatieplatform die voldoet aan de veiligheid- en privacywet (AVG en ISO-NEN).
Ervaringsverhaal

Huisarts Bardo

“Door een verschil in systemen kwam informatie soms niet goed over. Naar wie je de boodschap via OZO ook stuurt, de patiënt of mantelzorger is altijd op de hoogte”

Lees het hele verhaal
Hoe werkt het?

Aan de slag met OZO

Sluit je aan bij meer dan 150.000 gebruikers!

Aanmelden Nieuwsbrief