Professionals

Voor alle professionals

OZO is er voor alle professionals in de zorg. In je werk draag je continu bij aan de zorg of ondersteuning van anderen. Maak jouw werk simpeler, leuker en efficiënter met een communicatieplatform.

Wanneer onduidelijk is wie er tot iemands netwerk behoren en hoe ze te bereiken zijn, gaat er veel tijd verloren. Kostbare tijd die je liever besteedt aan de zorgontvanger. Met OZO behoud je het overzicht en informeer je iedereen via één directe weg.

Waarom OZO?

Jij ondersteunt

Als professional ondersteun je zorgontvanger(s) door de juiste en persoonlijke zorg te geven. Dit doe je meestal niet alleen, samen met persoonlijke relaties en andere professionals maak jij het verschil voor de zorgontvanger.

Online communicatie

Door het platform houd je meer tijd en aandacht over voor de zorgontvanger. Communiceer in het gehele netwerk, zodat voor iedereen duidelijk is wat de huidige situatie is en welke afspraken er zijn gemaakt.

Werk samen

Werk gemakkelijk samen met het persoonlijk en professioneel netwerk van de zorgontvanger. Iedereen in het netwerk weet elkaar altijd te vinden en is altijd op de hoogte.
Ervaringsverhaal

Wijkverpleegkundige Maria

Samen met haar collega’s verzorgt Maria vijfentwintig zorgbehoevenden in Winterswijk. Het werken bij Buurtzorg vindt ze heerlijk. ‘Klein maar fijn.’ Heel anders dan in het ziekenhuis, waar ze als verpleegkundige veertig jaar op de afdeling Urologie werkte. ‘In het ziekenhuis heeft de zorg de regie. Bij Buurtzorg hebben de cliënten de regie en zijn wij te gast. Dat vind ik ook mooi.’

Bekijk de video Lees het hele verhaal

Voordelen voor professionals

De cliënt centraal

Geef de zorgontvanger de regie, waardoor diegene of een persoonlijke relatie aan kunnen geven wie of wat belangrijk is.

In één overzicht

Je hebt overzicht over wie er betrokken zijn en wat er besproken is met de zorgontvanger, persoonlijke relaties en professionals onderling. Met OZO houd je zicht op alle informatie die wordt gedeeld.

Op elk moment

Stuur berichten of documenten wanneer het jou uitkomt. Iedereen ontvangt op hetzelfde moment dezelfde informatie, zo zijn afspraken duidelijk en voorkom je misverstanden.

Makkelijk in gebruik

Het digitale platform OZO is gebruikersvriendelijk en gemakkelijk aan te leren. We leggen het je graag uit in één van onze webinars.

Digitaal & veilig

OZO is een online communicatieplatform die voldoet aan de veiligheid- en privacywet (AVG en ISO-NEN).
Ervaringsverhaal

Ergotherapeut Sonja

”Het is fijn als ik niet alleen tegen mijn cliënt en zijn of haar partner of mantelzorger vertel, maar dat het ook nog ergens na te lezen is. Dat komt de behandeling alleen maar ten goede.”

 

 

Lees meer
Hoe werkt het?

Aan de slag met OZO

Sluit je aan bij meer dan 150.000 gebruikers!

Aanmelden Nieuwsbrief