Ouders & jeugdigen

Voor ouder & kind

Of je nu kind of ouder bent, jij beslist zelf wie er aan jullie digitale zorgnetwerk deelnemen. Houd zicht op informatie die gedeeld wordt en afspraken die worden gemaakt rondom de zorg van jouw kind.
Ieder gezin is uniek. Daarom is persoonlijk afgestemde zorg zo belangrijk. Voor ondersteuning moet je soms een beroep doen op een ander, waarbij jouw kind of jij als ouder, mag aangeven wat jullie wensen en behoeftes zijn. Met OZO blijven jullie in je kracht staan.

Waarom OZO?

Jij bepaalt

Als kind, jeugdige en ouder geef je aan wat en wie er voor jullie belangrijk zijn. Jullie beslissen wie er aan het netwerk van jouw kind of jezelf deelnemen (bijv. school, huisarts, logopedist, orthopedagoog, trainer of coach, begeleider of opa & oma).

Verbind het hele netwerk

Verbind alle hulp- en zorgverleners van jouw kind en/of jezelf, of dit nu jouw partner, opa of oma, school, trainer of een professional is.

Werk samen

Werk gemakkelijk samen met het persoonlijk en professioneel netwerk van jezelf en jouw kind. Iedereen in het netwerk weet elkaar altijd te vinden.
Ervaringsverhaal

Moeder Nienke wordt blij van OZO!

“Zonder OZO zou ik als ouder veel meer werk hebben, waardoor ik niet als ouder uit de voeten kom. Dan heb ik geen kind maar een patiënt. En door OZO heb ik nu wel tijd als moeder voor mijn kind en ben ik niet de verzorgende van mijn patiënt”.

bekijk de video

Voordelen voor jou

Jouw kind staat centraal

Geef via OZO aan wat voor jouw kind en/of gezin belangrijk is voor de juiste ondersteuning.

In één overzicht

Je hebt overzicht over wie er betrokken zijn en wat er besproken is met jouw kind en andere professionals. Met OZO houd je zicht op alle informatie die gedeeld wordt.

Op elk moment

Stuur berichten of documenten wanneer het jou uitkomt. Iedereen ontvangt op hetzelfde moment dezelfde informatie, zo zijn afspraken duidelijk en voorkom je misverstanden.

Makkelijk in gebruik

Het digitale platform is gebruikersvriendelijk en gemakkelijk aan te leren. We helpen je graag op weg via één van onze webinars.

Digitaal & veilig

OZO is een online communicatieplatform die voldoet aan de veiligheid- en privacywet (AVG en ISO-NEN).
Ervaringsverhaal

Ellen Eektimmerman

”Voor ouders is het vooral heel transparant, ouders zien precies wie met wie communiceert en wat er gezegd wordt. Zij hebben ook de regie!”

Bekijk de video Lees het hele verhaal
Hoe werkt het?

Aan de slag met OZO

Sluit je aan bij meer dan 150.000 gebruikers!

Aanmelden Nieuwsbrief