Nieuws

OZOverbindzorg wint publieksprijs

OZOverbindzorg was één van de drie genomineerden voor de Nationale Award voor Multidisciplinaire Samenwerking in de Zorg. Tijdens Medisch Ondernemen Live op zaterdag 6 oktober werden de prijswinnaars van de publieksprijs en juryprijs bekend gemaakt. OZOverbindzorg heeft de publieksprijs gewonnen.

Publiekprijs

Door het vergaren van de meeste stemmen heeft OZOverbindzorg de publieksprijs in de wacht weten te slepen. “We zijn heel erg trots dat wij deze publieksprijs hebben gewonnen”, aldus een dolblije Cindy Hobert. “Dat onze gebruikers op ons stemmen is heel waardevol, zij zijn immers degene die uit ervaring weten wat de voordelen zijn van het systeem.”

Award

De award werd uitgereikt aan de beste, meest inspirerende en ondernemende, mulitdisciplinaire samenwerking waarin de eerste lijn een rol speelt. De award heeft als doel de samenwerking in de eerste lijn te versnellen. OZOverbindzorg zet deze samenwerking in de eerste lijn op door een online platform te implementeren, zodat er onderling gecommuniceerd kan worden. Bij deze communicatie worden ook de cliënt en mantelzorger betrokken. Inmiddels wordt het systeem en deze manier van samenwerken landelijk uitgerold.

Verlopen: Wij zoeken een communicatieadviseur

Verlopen: Wij zoeken een communicatieadviseur

OZOverbindzorg zoekt voor haar dynamische organisatie een Communicatieadviseur Ben jij een ervaren communicatieadviseur…
Verlopen: OZOverbindzorg zoekt een projectondersteuner

Verlopen: OZOverbindzorg zoekt een projectondersteuner

Door de verdergaande groei willen we ons team uitbreiden met een projectondersteuner. We zoeken een enthousiaste…
Sneller toegang tot patiëntnetwerk voor professionals UMC Utrecht

Sneller toegang tot patiëntnetwerk voor professionals UMC Utrecht

Door de slimme integratie van OZOverbindzorg in elektronisch patiëntendossier (ECD) HiX leggen de GGZ-professionals van…

Sluit je aan bij meer dan 150.000 gebruikers!

Aanmelden Nieuwsbrief