Nieuws

We gaan 10 mei iets nieuws doen!

Wij zorgen voor alle ingrediënten om mooie ideeën te laten ontstaan! Een echt kennisfestival over ‘eenheid in de zorg’. Een actueel thema waar we op een positieve manier met elkaar over in gesprek gaan. We hebben een heel mooi programma samengesteld waarin we – in een heuse festivalsfeer met theater, muziek, lekker eten en drinken – kennis met elkaar delen. Het festival is een laagdrempelige manier om contacten aan te halen.

 

Dat zie je op onze website: eenheidindezorg.nl. Maar hier alvast een voorproefje. Zo staat Carl Verheijen op het podium. Zijn verhaal sluit precies aan op het thema van het festival ‘Hoe kunnen we naast goede zorg, ook steeds meer gezondheid organiseren in een regio. En dat dan ook duurzaam betalen, organiseren en monitoren?’. Cabaretière, actrice, columniste en presentatrice Funda Müjde raakte in 2007 betrokken bij een ernstig verkeersongeluk. Zij vertelt haar verhaal met tomeloze energie. Amma Asante van de landelijke cliëntenraad over ‘Gelijke kansen voor iedereen’. Ferry Zandvliet overleefde de aanslag op de Bataclan en wil ons laten zien dat je altijd een keuze hebt, pak de regie. Marieke Willems met een geaccrediteerde OZO-lezing, dus ook met je punten zit het dan goed… Professor dr. Nico L.U. van Meeteren over omdenken met zijn betoog ‘Eenheid úit de zorg’. Gedeputeerde Roy de Witte is er, maar ook Michel van Schaik, Karin Hagoort, Jos Koppelaar en vele, vele anderen.

Het festival is op een prachtige locatie:

Klooster De Zwanenhof in Zenderen. En hopelijk ben jij erbij.

Het is geweldig als jullie meedoen!

Juist nu zou iedere zorgorganisatie haar (toekomstige) medewerkers zo’n kennisfestival moeten gunnen. Dat kan bijvoorbeeld door als organisatie kaarten te verdelen onder eigen medewerkers, sollicitanten, vrijwilligers, cliënten…helemaal aan jullie! Het mooie is, iedereen mag ook een cliënt of mantelzorger meenemen naar het festival.

En geweldig als jij er dus ook bent. Meld je snel aan, want de kaartverkoop is begonnen. Kaarten koop je hier: https://eenheidindezorg.nl/tickets/

We gaan er een mooie middag en avond van maken. En hopen op een traditie van een jaarlijks terugkerend evenement.

Want over 1 ding zijn we het vast eens…er zit muziek in de zorg!

Samen Kwiek: Van pillen naar sport 

Samen Kwiek: Van pillen naar sport 

‘Jeu de boules en knutselen in plaats van pillen’. Dit is min of meer het motto van SamenKwiek.…
Verlopen: Wij zoeken een communicatieadviseur

Verlopen: Wij zoeken een communicatieadviseur

OZOverbindzorg zoekt voor haar dynamische organisatie een Communicatieadviseur Ben jij een ervaren communicatieadviseur…
Verlopen: OZOverbindzorg zoekt een projectondersteuner

Verlopen: OZOverbindzorg zoekt een projectondersteuner

Door de verdergaande groei willen we ons team uitbreiden met een projectondersteuner. We zoeken een enthousiaste…

Sluit je aan bij meer dan 150.000 gebruikers!

Aanmelden Nieuwsbrief