Geplaatst op: 28 april 2020

Webinar: (digitaal) Samenwerken is de zorg van ons allemaal!


Aanstaande woensdag / 29 april om 20.30 uur geven wij een gratis Webinar! Meld je nu aan!

Marieke Willems en Cindy Hobert-Bootsveld delen de werkwijze van OZOverbindzorg. Uiteraard geven zij een inkijkje in de ICT maar nog veel belangrijker, wat is de rol van de cliënt zelf in deze bizarre Corona tijden. Het belang van (digitaal) samenwerkende hulpverleners! OZOverbindzorg gebruiken als dagboek op de IC én daarna. 

Met dank aan Prelum voor de uitnodiging om deze webinar te geven. Informatie en aanmelden kan op: https://lnkd.in/gH9Vv_F

Doelgroep: voor alle zorgprofessionals die beter willen samenwerken
Accreditatie: accreditatie aangevraagd voor 1 punt voor live deelname via ABAN, V&VN en NVvPO.
Kosten: gratis voor alle zorgprofessionals én gemeenten
Inhoud:
Als zorgprofessional wil je iedere patiënt, jong of oud, de best mogelijke zorg bieden. Om dat te realiseren heb je als zorgprofessional anderen nodig; van collega-zorgverleners tot mantelzorgers en de gemeente. Makkelijker gezegd dan gedaan; zeker in tijden van COVID-19!Hoe werk je optimaal samen met alle betrokken partijen (waaronder huisarts, apotheek, thuiszorg, specialist, begeleiders, gemeente, etc.)? Hoe maak je goed inzichtelijk wie er allemaal betrokken zijn bij dezelfde patiënt en hoe creëer je een slimme verbinding? Maar vooral: hoe kan ook de patiënt (inclusief zijn naasten) zélf actief betrokken worden, de regie voeren én grip houden op de zorg die hem/haar geboden wordt?OZOverbindzorg heeft een slimme oplossing bedacht: een communicatieplatform waarin de patiënt centraal staat en samenwerking tussen alle betrokkenen veel makkelijker wordt. Dat scheelt veel telefoontjes en iedereen is te allen tijde op de hoogte van de actuele situatie. Het resultaat: een efficiënte organisatie van de multidisciplinaire zorg voor de patiënt! Ook tijdens COVID-19.Het OZO-concept wordt al door veel verschillende Nederlandse zorgprofessionals ingezet. Wil jij ook beter samenwerken? Volg dan dit webinar!

Na afloop van dit webinar:

* heb je geleerd welke voordelen (digitaal) samenwerken in de zorg met zich meebrengt, zowel voor je eigen werk als voor het resultaat voor de patiënt;
* begrijp je waarom een actieve rol van patiënten en mantelzorgers heel waardevol is;
* heb jij als zorgprofessional een goed beeld van hoe je de multidisciplinaire samenwerking kunt opzetten met OZOverbindzorg en wat hierin de eerste stappen zijn.

Terug naar het overzicht