Logo OZOverbindzorg
Houd grip op je zorg

Coronacrisis vraagt om duidelijke communicatie in de zorg: uitbreiding inzet OZOverbindzorg

We staan met z’n allen voor een pittige opgave. De coronacrisis zorgt voor druk op de zorg en vraagt om duidelijke communicatie tussen zorgprofessionals. Beperkingsmaatregelen maken samenwerken steeds lastiger. Terwijl dat nu juist hard nodig is! Communicatieplatform OZOverbindzorg zorgt voor overzicht over zorg. Bel ons als we kunnen helpen om (digitale)communicatie snel in te richten: 088-6030800 ook in het weekend! Want samenwerken is onze zorg. Lees meer

Coronacrisis vraagt om duidelijke communicatie in de zorg: uitbreiding inzet OZOverbindzorg


Communicatie in de zorg is belangrijk. Zeker nu fysiek contact, met name richting kwetsbare mensen, zoveel als mogelijk afgeraden wordt. Om toch de best mogelijke zorg te realiseren heb je anderen nodig. Van mantelzorgers en zorgverleners tot professionals in het onderwijs. Met ons communicatieplatform verbind je de betrokken partijen met elkaar.

Wij stellen ons platform en ondersteuning graag beschikbaar, want samenwerken is onze zorg. Ben jij een zorgprofessional of een cliënt? Starten met OZOverbindzorg verloopt als volgt:

Aanmelden kan onder aan deze pagina of via onze Helpdesk:

  •  Telefoon: 088 – 60 30 800
  •  Email: helpdesk@ozoverbindzorg.nl
    •  Ben je een professional? Dan wordt er een account voor je aangemaakt en kun je daarna direct gebruik maken van OZOverbindzorg.
    •  Ben je een cliënt? Na het ondertekenen van het toestemmingsformulier wordt jouw eigen communicatieplatform aangemaakt en kun je meteen starten.

Wij volgen uiteraard de wet- en regelgeving en bieden ondersteuning aan waar nodig.

Ga terug naar nieuwsoverzicht