Bereikbaarheid helpdesk

Vrijdag 14 mei is onze helpdesk van 9 tot 13 uur telefonisch bereikbaar. Vragen kun je mailen naar helpdesk@ozoverbindzorg.nl.
Geplaatst op: 25 maart 2021

Wij zijn genomineerd voor een Europese prijs


Woensdag 19 mei 2021 wordt voor de 8e keer de ValueBased Healthcare prize* uitgereikt. In totaal zijn er dit jaar 12 initiatieven wereldwijd genomineerd. Wij zijn bijzonder trots dat OZOverbindzorg één van de genomineerden is!

Genomineerd vanwege de patiënt gerichte aanpak

Communiceren en samenwerken is essentieel in de zorg. Dat OZOverbindzorg zorg veel breder ziet dan medische zorg waardeert de jury. Het betrekken van het sociale- en welzijnsnetwerk bij het professionele netwerk is uniek en van grote meerwaarde. We maken vanuit de patiënt de verbinding met het héle netwerk en zien de hulpverlener als gast die aansluit in het communicatienetwerk. Een professional is tenslotte tijdelijk in het leven van de patiënt betrokken.

Laat jouw stem horen!

Je kunt stemmen door te klikken op deze link en voor OZOverbindzorg te kiezen: Nominees 2021 – Vote for your favorite now! – VBHC Prize 2021  Door deze Europese erkenning kunnen wij OZOverbindzorg sneller opschalen in heel Nederland.

Alvast heel erg bedankt voor je stem!!

 

*De VBHC-prijs is een Europese prijs die initiatieven erkent, ondersteunt en omarmt die de gezondheidszorg opnieuw definiëren. Elk jaar wordt één uitstekend initiatief bekroond met de VBHC-prijs, een prestigieuze prijs die dit initiatief op vele manieren een boost geeft. Dit jaar vindt het VBHC Prize Event plaats op 19 mei 2021.

Terug naar het overzicht