Logo OZOverbindzorg

Voor de jeugdige, cliënt en familie

OZOverbindzorg cliënt/familie

Voor de jeugdige, cliënt en familie

De cliënt staat centraal. Of je nu zelf zorg nodig hebt of zorgt voor een ander, goede zorg voor jou of jouw naaste staat voorop. Communicatieplatform OZOverbindzorg is er voor de cliënt en voor iedereen die betrokken is bij deze zorg. Door alle partijen met elkaar te verbinden, verbeteren we de samenwerking en dat komt jouw zorg ten goede.

Cliënt

Jij staat centraal

De zorg voor jou staat voorop. Iedere cliënt is een uniek mens, die ergens zo sterk, maar nu ook hulpbehoevend is. Voor zorg moet je een beroep doen op een ander, maar je wil hierover zelf de regie behouden. Zo blijf jij de baas over je eigen leven. Communicatieplatform OZOverbindzorg is een handig hulpmiddel om overzicht te krijgen van alle betrokkenen.

Mantelzorgers

Familie, vrienden, buren

OZOverbindzorg is er ook voor de ander. Voor diegene die vanuit liefde voor de naaste mens bijdraagt aan zorg. Dit zijn mensen die eerst alleen vrienden, familie of buren waren en nu als mantelzorgers ook zorgen. Ze voeren gesprekken met zorgverleners en moeten keuzes maken in de zorg. Via communicatieplatform OZOverbindzorg zijn de lijntjes met andere betrokkenen kort, kun je makkelijk overleggen en je zorgen delen.

Meedoen?

Meld je aan

Je kunt bij een professional (huisarts, thuiszorg of intern begeleider) terecht voor het aanvragen van jouw OZOverbindzorg account. Weet je niet zeker of zij gebruik maken van OZOverbindzorg? Zoek in onderstaand overzicht op jouw woonplaats of postcode om te zien wie er allemaal deelnemen of meld je direct aan met behulp van de knop.

Is jouw huisarts of zorgorganisatie nog niet verbonden met OZOverbindzorg? Laat het ons weten, dan ondernemen wij actie.

Meld je aan!