Logo OZOverbindzorg
Koppeling HIS en Nedap

Coronacrisis vraagt om duidelijke communicatie in de zorg: uitbreiding inzet OZOverbindzorg

We staan met z’n allen voor een pittige opgave. De coronacrisis zorgt voor druk op de zorg en vraagt om duidelijke communicatie tussen zorgprofessionals. Beperkingsmaatregelen maken samenwerken steeds lastiger. Terwijl dat nu juist hard nodig is! Communicatieplatform OZOverbindzorg zorgt voor overzicht over zorg. Bel ons als we kunnen helpen om (digitale)communicatie snel in te richten: 088-6030800 ook in het weekend! Want samenwerken is onze zorg. Lees meer

Hoe kan ik ons HIS koppelen aan OZO?

De koppeling tussen het HIS en OZO is een zogenaamde SSO (single sign on). Dit betekent dat u als medewerker, zonder nogmaals te hoeven inloggen, van patiënt X in het HIS naar patiënt X in OZOverbindzorg kan. OZOverbindzorg heeft op dit moment met de volgende systemen een koppeling: CGM Huisarts (MIRA), Zorgdossier, Medicom en Bricks Huisarts (TetraHis).

Indien u een koppeling wilt met OZOverbindzorg vanuit Medicom of Zorgdossier dan dient u deze aan te vragen bij OZOverbindzorg. Binnen CGM Huisarts en Bricks Huisarts kunt u deze koppeling zelf instellen. Hieronder de handleidingen van Zorgdossier en CGM Huisarts om de koppeling in te stellen.

Hoe kan ik een koppeling maken met Nedap?

De koppeling die er is tussen OZOverbindzorg en ONS van Nedap is een zogenaamde SSO; Single Sign On. Dit betekent dat je als medewerker, zonder nogmaals te hoeven inloggen, van patiënt X in ONS naar patiënt X in OZOverbindzorg kan. Binnen de supportfunctie binnen ONS is na te lezen hoe de SSO aangevraagd kan worden, hier heeft OZOverbindzorg verder geen rol in. Het supportportaal is te bereiken via ONS administratie of ONS Planning.